www.lichtkoepel.nl. lichtkoepel online bestellen

Lichtkoepel bestellen bij de specialist in lichtkoepels : Polylight

Polylight levert de beste dakkoepels voor uw plat dak

Wij leveren ook lichtkoepels aan de particulier  en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden, uitvoeringen en toebehoren. Uitleg verschillen polycarbonaat (slagvast) en acrylaat (meest gekozen en langdurige lichtdoorlaat) vindt u elders op deze site of u vraagt het gewoon even.    

Renovatie lichtkoepel

Of het nu een dakkoepel op plat dak is, of verwerkt in uw carport of serre, er is altijd een oplossing. Ouderdom, storm en hagel zijn vaak aanleiding voor vervanging. Polylight helpt u graag met advies en montage oplossingen. In veel gevallen kunt u deze renovatie ook zelf, maar bij complexe situaties kunnen onze montageploegen het ook voor u verzorgen.
Lichtkoepel.nl  komt graag bij u thuis om te adviseren over de mogelijkheden .

Lichtkoepels met dakbetreding en ventilatie

Veel Polylight lichtkoepels kunnen ventilerend worden uitgevoerd, waarbij dakbetreding middels gasdrukveren mogelijk is. Er zijn diverse vormen van openingsmechanismen.

Montage van uw dakkoepel

Om een lichtkoepel te monteren heb je een PVC of polyester opstand nodig . De dakopstand kan overigens ook door u in hout worden uitgevoerd, let daarbij op de maatvoering .
Polylight heeft ook als leverancier van lichtdoorlatende constructies al meer dan 25 jaar ervaring. Polylight denkt met u mee en helpt u met de samenstelling van een efficiënte constructie, zowel in technisch als in esthetisch opzicht.

alle prijzen zijn excl. btw en op uw totaalbestelling wordt de btw weergegeven.


LET OP: een combinatie van koepel, opstand, dakbetreding en ventilatie is niet als totaalprijs weergegeven. U dient alle onderdelen apart te bestellen.

Polylight heeft ook als leverancier van lichtdoorlatende constructies al meer dan 25 jaar ervaring. Polylight denkt met u mee en helpt u met de samenstelling van een efficiente constructie, zowel in technisch als in esthetisch opzicht

Naast lichtkoepels plaatst en monteert Polylight overal in Nederland op maat gemaakte overkappingen  zoals carports, voor terras en/of boot in een door u gewenste samenstelling.
Polylight komt graag bij u thuis om te adviseren over de mogelijkheden en verzorgt vervolgens een maatwerk offerte, al dan niet met montage/plaatsing.

  polylight.nl   daklichtkoepel.nl  solarkoepel.nl  bouwgoed.nl   carport.nl   lichtgevel.nl   bootsaver.nl   daglichtconstructie.nl  polyclair.nl  rooflight .nl
lichtkoepel.nl    Polylight Bouwgoed Utrecht  
alle bedragen zijn excl. BTW.